Nosaltres

LLOGUER D'APARTAMENTS I ESTUDIS


Benvinguts a Barnaflat S.L.U.

La nostra empresa està creada per satisfer les seves necessitats en lloguer d'immobles a una de les ciutats més importants del món, Barcelona.

Barnaflat es caracteritza per ser una empresa moderna, professional, amb una gran experiència dins del sector immobiliari i del seu personal per atendre les necessitats exactes de cada client.

La nostra filosofia d'empresa és present en cada relació comercial que atenem, oferint sempre transparència, confiança i una excel·lent atenció als nostres clients per tal de trobar la fórmula positiva per a tots els que confien en el nostre treball.

Serveis a l'arrendatari

Si aquestes buscant el lloguer de qualsevol immoble i creus que cap va adaptar suficient a les teves necessitats, a través de Barnaflat és possible.

La nostra principal funció és satisfer les teves necessitats a través d'un tracte clar, directe i personalitzat. Només has de consultar-nos què és el que aquestes buscant i t'ajudarem de manera efectiva en la recerca, contacte amb el propietari, gestió del contracte de lloguer i tot allò que necessitis fins al final del procés immobiliari.

Hi ha un immoble perfecte per a tu en algun lloc de Barcelona. Seguiràs esperant?

Serveis al propietari

Barnaflat ofereix també un servei exclusiu als seus clients propietaris per tal que trobin de manera fàcil i efectiva, un llogater pel seu immoble.

La ciutat de Barcelona ofereix una infinitat de possibilitats i amb l'ajuda del nostre equip és possible realitzar sense cap tipus de preocupació, tota la gestió necessària entre propietari i llogater.

Mitjançant la nostra empresa pot relaxar perquè nosaltres ens encarreguem des de l'adquisició del lloguer, a la rehabilitació, publicació, comercialització, contractació i seguiment post contractual per trobar al seu immoble la persona que més encaixi a les seves preferències.

Esta web inserta cookies propias para facilitar tu navegación y de terceros derivadas de su uso en nuestra web, de medios sociales, así como para mejorar la usabilidad y temática de la misma con Google Analytics. Los datos personales no son consultados. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más informació aqui.