Barcelona

CAPITAL DE LA MEDITERRÀNIA


Barcelona es caracteritza per ser la capital de la mediterrània. Sense cap dubte és una clara imatge del que representa avui dia el concepte cosmopolita, avantguardista, pluricultural i global d'una ciutat amb més de dos mil anys d'història.

Amb una població de més de 1.600.000 persones, és considerada una ciutat moderna i amb una àmplia gamma de possibilitats en diferents àmbits. Així doncs, no hi ha dubte l'atracció general que desperta la ciutat a l'hora de rebre constantment nous habitants i visitants any rere any.

Amb una infinitat d'atributs espectaculars, la ciutat de Barcelona li ofereix de dia i de nit, un impressionant ventall de possibilitats relacionades amb l'art, la cultura, l'arquitectura i la història. A més, la ciutat li ofereix enormes opcions pel que fa al comerç, oci, mobilitat i transports i esports, imprescindible per a tots aquells que vulguin gaudir de viure-hi una llarga temporada o bé, indefinida.

Viu des de prop l'essència de la ciutat i no et perdis la màgia que desprenen els seus carrers.

Per a més informació sobre la ciutat consulta els següents enllaços:

Esta web inserta cookies propias para facilitar tu navegación y de terceros derivadas de su uso en nuestra web, de medios sociales, así como para mejorar la usabilidad y temática de la misma con Google Analytics. Los datos personales no son consultados. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más informació aqui.